Home » Azie Kitchen Masak Asam Pedas Ayam

Azie Kitchen Masak Asam Pedas Ayam

Ayam masak pedas atau dipanggil juga sebagai ayam masak merah adalah masakan yang biasa disediakan untuk majlis kenduri kendara keluarga saya di kelantan.. Kisar bawang bawang, halia dan belacan. tumis bahan kisar hingga wangi dan masukkan cili giling. masak sehingga cili benar benar masak. bila naik minyak. When i saw this dish at azie kitchen, it reminded me of ayam masak merah. it has the same red fiery appearance but looking at the ingredients, it is a. Geraugebang said sedapnyaaa ayuuuuu harus cik abang melekat kat umah kalau dapat makan asam pedas nikalau akak, akak boleh hirup lagi kuah diaa. Ayu said walkslm, lin aah lah lin, nampak gaya my kitchen toilet kena hack balik!!!..the way the officer tu cakap she is more or less confirm that it. Seingat amie, masa duduk di kampung dulu, orang kampung amie panggang ayam dulu, kemudian baru di siram dengan kuah santan (tak perlu masak), buat macam.

Masak Teresek Jantung Pisang

640 x 426 · 178 kB · jpeg, Masak Teresek Jantung Pisang

Saya share semula resepinya ya.

400 x 266 · 46 kB · jpeg, Saya share semula resepinya ya.

Seingat amie, duduk kampung dulu, kampung amie panggang ayam dulu, siram kuah santan (tak perlu masak), buat macam. Assalamualaikum salam sejahtera . inilah menu ayam yg ringkas semestinya sedap. nak cepat tak sempat nak masak macam2 tu.

Azie Kitchen Masak Asam Pedas Ayam Related Posts